[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
朱偉光  ♂
朱伟光
Barry Jue Wai-Gwong
Pinyin: zhū wěi guāng
Chu Wai-Kwong,  Barry Chu
 
影視作品 / Filmography (1984-1998)
 
  統籌 / Film Coordinator
    重案組 / Crime Story (1993)    
  第二組副導演 / 2nd Unit Assistant Director
    天羅地網 / Gunmen (1988)    
  製片 / Production Manager
    赤膽情 / No Compromise (1988)    
  副導演 / Assistant Director
    奸人鬼 / A Friend from Inner Space (1984)    
    扭計雜牌軍 / Naughty Boys (1986)    
    奇緣 / Nepal Affair (1986)    
    執法先鋒 / Righting Wrongs (1986)    
    金燕子 / Golden Swallow (1987)    
    龍之家族 / The Dragon Family (1988)    
    鐵甲無敵瑪利亞 / I Love Maria (1988)    
    捉鬼大師 / Vampire Buster (1989)    
    急凍奇俠 / The Iceman Cometh (1989)    
    追日 / A Chinese Legend (1991)    
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    我老婆唔係人 / Alien Wife (1991)    
    夜生活女王霞姐傳奇 / Queen of Underworld (1991)    
    笑傲江湖II東方不敗 / Swordsman 2 (1992)    
  導演 / Director
    極度獸性 / Evil Instinct (1996)    
    迷失樂園 / Whenever Will Be Will Be (1997)    
    野性任務 / Fatal Desire (1998)    
    男人胸,女人Home / Love in the River (1998)    
  演員 / Actor (1984-1998)
    三文治 / Double Decker (1984)    
    我老婆唔係人 / Alien Wife (1991)    
    暴雨驕陽 / The True Hero (1994)    
    省港一號通緝犯 / Rock N'Roll Cop (1994)    
  策劃 / Planning
    俠聖 / The Sting (1992)    
    省港一號通緝犯 / Rock N'Roll Cop (1994)    
  編劇 / Writer
    青蜂俠 / The Green Hornet (1994)    
    極度獸性 / Evil Instinct (1996)    
    男人胸,女人Home / Love in the River (1998)