[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
彭展權
彭展权
Pang Chin-Kuen
Pinyin: péng zhǎn quán
 
影視作品 / Filmography (1979-1999)
 
  助理剪接 / Assistant Editor
    鼓手 / The Drummer (1983)    
    開心鬼撞鬼 / Happy Ghost III (1986)    
    呷醋大丈夫 / Goodbye Darling (1987)    
    草莽英雌 / Once a Black Sheep (1992)    
    喜劇之王 / King of Comedy (1999)    
  剪接 / Editor
    李麗珍蜜桃成熟時 / Crazy Love (1993)    
    老鼠龍之猛龍過港 / The Spirit of the Dragon (1997)    
  演員 / Actor (1979-1999)
    四大跛拳 / The Four Invincibles (1979)    
    毒計 / Payoff (1979)    
  場記 / Script Supervisor
    六三三 / Vice Squad 633 (1979)    
  剪接助理 / Editor's Assistant
    大小不良 / Double Trouble (1984)    
    天羅地網 / Gunmen (1988)    
    中日南北和 / Spy Games (1989)    
    喋血街頭 / Bullet in the Head (1990)    
    豪門夜宴 / The Banquet (1991)    
    辣手神探 / Hard Boiled (1992)