[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
李大燁  ♂
李大烨
Lee Dae-Yeob
Pinyin:
Lee Tai-Yip,  Li Da-Ye,  Lee Dae-yub





 
影視作品 / Filmography (1968-1975)
 
  演員 / Actor (1968-1975)
    歌女白蘭花 / Orchid, the Songstress (1968)    
    上海临时政府 / The Shanghai Provisional Government (1969)    
    刀光劍影盲女劍 / Men Zoo (1969)    
    女狼鬼 / Ghost Wolf Girl (1971) ... 李大虎 / Li Da-Hu
    必死之劍 / Bloody Sword (1972)    
    東風 / Wind from the East (1973)    
    女子跆拳群英會 / The Dragon Tamers (1975) ... / Master Pai