[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳喬恩  ♀
陈乔恩
Joe Chen Qiao-En
Pinyin: chén qiáo ēn
Chen Chiao-en,  Joe Chen Chiau-Ern,  Joe Chen Chiau-En





 
影視作品 / Filmography (2011-2021)
 
  演員 / Actor (2011-2021)
    傾城之淚 / The Allure of Tears (2011) ... 張彩 / 3) Zhang Cai
    分手專家 / Fen Shou Zhuan Jia (2011)    
    末日來電 / Courageous Love (2012)    
    幸福 / Happiness Me Too (2012)    
    致命閃玩 / Flash Play (2013)    
    後會無期 / The Continent (2014)    
    最佳嫌疑人 / The Suspicious (2014) ... / Anqier
    大鬧天宮 / The Monkey King (2014) ... 鐵扇公主 / Princess Iron Fan
    激浪青春 / Breaking the Waves (2014)    
    北京時間 / Forever Love (2015)    
    我是女王 / The Queens (2015) ... / Candy Chen
    我的少女時代 / Our Times (2015) ... / Truly Lin
    十月初五的月光 / Return of the Cuckoo (2015) ... / Kiki
    至少還有你 / I'll Never Lose You (2015) ... / Zhou Hui
    源·彩虹 / The Wonder (2016)    
    戀愛教父 / Love Godfathers (2016)    
    大師兄 / Big Brother (2018) ... / Miss Liang
    市長夫人的秘密 / Let's Cheat Together (2018)    
    勇敢的你 / Brave You (2021)