[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
徐國賢
徐国贤
Hsu Kuo-Hsien
Pinyin: guó xián
Chui Gwok-Yin,  Chui Kwok-Yin
 
影視作品 / Filmography (1976-2017)
 
  製片 / Production Manager
    千面嬌娃 / Temptress of a Thousand Face (1998)    
    神探幻影 / Thunder Cops (1999)    
    淚王子 / Prince of Tears (2009)    
    地圖的盡頭 / Never-Ending Road (2017)    
    阿莉芙 / Alifu, the Prince/ss (2017)    
  副導演 / Assistant Director
    人肉戰車 / Steamrolling (1982)    
    奇門5福將 / Five Fighters from Shaolin (1984)    
    高粱地裡大麥熟 / The Story in Sorghum Field (1984)    
    梅珍 / May Jane (1987)    
    企業流氓 / The Hooligan Story (1989)    
    我在死牢的日子 / In Die (1990)    
    賭魔 / Devil Gambler (1991)    
    禁海蒼狼 / The Killer from China (1991)    
    那根所有權 / That Vital Organ (1991)    
    石頭集 / Stoneman (1992)    
    巧克力戰爭 / Battle of Chocolate (1992)    
    新流星蝴蝶劍 / Butterfly & Sword (1993)    
    93夜之女 / Fatal Rose (1993)    
    七俠五義之五鼠鬧東京 / The Invincible Constable (1993)    
    無敵反斗星 / Super Mischieves (1995)    
    魔鬼天使 / Devil Angel (1995)    
    四個不平凡的少年 / Forever Friends (1996)    
  導演 / Director
    風中傳說之正義使者 / Judicial Emissary (1998)    
  演員 / Actor (1976-2017)
    石頭集 / Stoneman (1992)    
  燈光 / Lighting
    八大門派 / The Eight Masters (1976)    
    十大弟子 / Ten Brothers of Shaolin (1977)