[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
呂木村
吕木村
Lui Muk-Chuen
Pinyin: cūn
Lu Mu-Tsun
 
影視作品 / Filmography (1993-1999)
 
  監製 / Producer
    奪命婚外情 / Duo Ming Hun Wai Qing (1993)    
    慾火狂情 / Yu Huo Kuang Qing (1993)    
    七俠五義之五鼠鬧東京 / The Invincible Constable (1993)    
    新星星月亮太陽 / New Moon, Star & Sun (1995)    
    艷鬼在你左右 / Yan Gui Zai Ni Zuo You (1997)    
    情慾世界 / Qing Yu Shi Jie (1997)    
    男人小心 / Nanren Xiaoxin (1997)    
    前世情迷 / Qian Shi Qing Mi (1999)    
  製片人 / Chief Producer
    十八 / Eighteen (1993)    
  出品人 / Presenter
    新碧血劍 / The Sword Stained with Royal Blood (1993)    
    和尚的一場春夢 / He Shang De Yi Chang Chun Meng (1993)    
    冷面殺機 / Leng Mian Sha Ji (1995)    
    金瓶梅 / Jin Pin Mei (1996)    
    新金瓶梅第一卷 / New Jin Pin Mei I (1996)    
    新金瓶梅第二卷 / New Jin Pin Mei II (1996)    
    新金瓶梅第三卷 / New Jin Pin Mei III (1996)    
    新金瓶梅第四卷 / New Jin Pin Mei IV (1996)    
    新金瓶梅第五卷 / New Jin Pin Mei V (1996)    
    男人女人情人 / Nanren Nuren Qingren (1998)    
    脫軌邊緣人 / Tuo Gui Bian Yuan Ren (1998)