[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
許曼麗
许曼丽
Hui Man-Lai
拼音: màn
Mary Hsu,  Xu Man-Li


 
影視作品 / Filmography (1933-1940)
 
  演員 / Actor (1933-1940)
    瑤山艷史 / A Romance on Mount Yao (1933)    
    夕陽 / The Setting Sun (1934)    
    回首當年 / Remembering the Past (1935)    
    長恨歌 / Song of Regret (1936)    
    化身姑娘 / Tomboy (1936)    
    桃源春夢 / Spring Dream in the Peach Garden (1936)    
    夜半歌聲 / Song at Midnight (1937)    
    青年進行曲 / Youth on the March (1937)    
    黃海大盜 / The Pirates of the Yellow Sea (1938)    
    六十年後上海灘 / Visiting Shanghai After Sixty Years (1938)    
    舞台春色 / Stage Lights (1938)    
    七朵鮮玫瑰 / Seven Fresh Roses (Part 1) (1938)    
    流浪的父親 / The Vagabond (1938)    
    貂蟬 / Sable Cicada (1938)    
    傀儡夫人 / The Beautiful Puppet (1938)    
    三千年地底殭屍 / The Three-Thousand-Year-Old Vampire (1939)    
    神燈 / The Magic Lamp (1939)    
    正一多情種 / Hopelessly Sentimental (1939)    
    孝子逃刑記 / Escape from the Law (1940)