[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
郝劭文  ♂
Hao Shao-Wen
Pinyin: hǎo shào wén
Hao Shaw-Wen,  Hau Shao-Yen,  Kok Siu-Man,  Steven Hao,  Bo-Bo Hao





 
影視作品 / Filmography (1994-2020)
 
  演員 / Actor (1994-2020)
    祖孫情 / Grandpa's Love (1994) ... 江行康 / Kong
    笑林小子 / Shaolin Popey (1994) ... 皮少安 (小皮/周星馳) / Pi Siu On / Chow Sing Chi / Pi Sou An
    笑林小子II新烏龍院 / Shaolin Popey II Messy Temple (1994)    
    十兄弟 / Ten Brothers (1995) ... 飛天五 / Fifth Brother
    蠟筆小小生 / Trouble Maker (1995) ... 小生 / Siu Sang
    中國龍 / China Dragon (1995) ... 郝小文 / Kok Siu Man
    無敵反斗星 / Super Mischieves (1995) ... / Little Wen
    龍在少林 / Dragon in Shaolin (1996) ... / Little Emperor/King
    黃金島歷險記 / Adventurous Treasure Island (1996) ... / Chu Si Ting
    漫畫王 / The King of Comic (1996)    
    狗蛋奇兵 / Naughty Boys & Soldiers (1997)    
    天生絕配 / Kid Vs the Cop (1997)    
    頑皮故事 / Me and You and a Girl Named Ugly (1997)    
    忍者兵 / Ninja Kids (1997)    
    火燒島之橫行霸道 / Jail in Burning Island (1997) ... 多多 / Wen
    小鬼遇到兵 / Xiao Gui Yu Dao Bing (1998)    
    面青青有排驚 / Faces of Horror (1998)    
    天庭外傳 / Heavenly Legend (1999) ... / Ba Jie
    野孩子的秘密 / Home, Sweet Home (1999)    
    流氓學生 / A Tale of Rascal (1999)    
    來去少林 / Shaolin - Let's Go (2003) ... / Fatty
    彈簧床 / Bed Man (2010) ... 7-11店員 / 7-11 store clerk
    那些年,我們一起追的女孩 / You Are the Apple of My Eye (2011) ... 謝明和 / Hsieh Ming-ho /Fattie
    愛情替聲 / Substitute for Love (2013)    
    我們全家不太熟 / We Are Family (2015)    
    七夜追魂 / The Missing (2015)    
    緻青春·原來你還在這裏 / Never Gone (2016) ... / Song Ming
    真愛像阿飄 / True Love Is a Ghost of a Chance (2016)    
    笑林足球 / Funny Soccer (2016)    
    推理筆記 / Inference Notes (2017)    
    新烏龍院之笑鬧江湖 / Oolong Courtyard (2018) ... / Xiao Wen
    我大學室友的追愛囧途 / Because We Are Young (2018)    
    秦明·生死語者 / Whisper of Silent Body (2019) ... / Da Bao
    赤狐書生 / Soul Snatcher (2020)