[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
余世麟
Yu Sai-Lung
Pinyin: shì lín
 
影視作品 / Filmography (1992-1995)
 
  剪接 / Editor
    武狀元蘇乞兒 / King of Beggars (1992)    
    大昅野 / All Over the World (1993)    
    風塵三女俠 / Why Wild Girls (1994)    
    緣份新天空 / Give Love a Chance (1994)    
  剪接助理 / Editor's Assistant
    哥哥的情人 / Three Summers (1992)    
    盲女72小時 / 3 Days of a Blind Girl (1993)    
    回魂夜 / Out of the Dark (1995)    
    夜半一點鐘 / 01:00 A.M. (1995)    
    空中小姐 / Wind Beneath the Wings (1995)