[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
白明華  ♀
白明华
Pai Ming-Hua
Pinyin: bái míng huá
Bai Ming-Hua,  白明霞,  Pak Ming-Ha




 
影視作品 / Filmography (1965-2014)
 
  演員 / Actor (1965-2014)
    小浪子 / Little Loafer (1965)    
    青春悲喜曲 / Qingchun Bei Xi Qu (1967)    
    稻草人 / Strawman (1987)    
    流氓執照 / Revenge in Fury (1989)    
    1992女性寶鑒 / Sex of Female (1992)    
    廟街十三妹 / Angel of Vengeance (1993) ... / Betty's mother
    戲夢人生 / The Puppet Master (1993) ... / Ong Hsiu
    寡婦的男人 / Gua Fu De Nan Ren (1993) ... 阿罔倌 [沒被列在名單] / [Uncredited]
    太平天國 / Buddha Bless America (1996)    
    情與義 / The Break (1998)    
    惡夜 / E Ye (1999)    
    青春歌仔 / Young Spirit of a Taiwanese Opera Singer (2009)    
    總舖師 / Zone Pro Site (2013) ... 月霞(年老) / Chiu Yueh-hsia
    志氣 / Step Back to Glory (2013) ... 李阿嬤 / Chun-ying's grandmother
    迴光奏鳴曲 / Exit (2014)