[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
王獻良  ♂
王献良
Jaco Wong Hin-Leung
拼音: wáng xiàn liáng
 
影視作品 / Filmography (2010-2016)
 
  視覺特效指導 / Visual Effects Director
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016)    
  數碼調光師 / Digital Colorist
    美麗密令 / Beauty on Duty! (2010)    
    出水芙蓉 / The Fantastic Water Babes (2010)    
    寒戰 / Cold War (2012)    
    大追捕 / Nightfall (2012)    
  數碼調色 / Color Grading
    越光寶盒 / Just Another Pandora's Box (2010)    
  調色師 / Colorist
    驚心破 / Heartfall Arises (2016)    
    寶貝當家 / Girl of the Big House (2016)    
  技術指導 / Technical Supervisor
    閨密 / Girls (2014)