[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
黃品源  ♂
黄品源
Wong Ban-Yuen
拼音: huáng pǐn yuán
Huang Ping-Yuan,  Huang Pin-Yuan


 
影視作品 / Filmography (1992-2017)
 
  演員 / Actor (1992-2017)
    無言的山丘 / Hill of No Return (1992)    
    超級班長 / Hi Sir (1996)    
    九龍冰室 / Goodbye Mr. Cool (2001) ... 王子 / Prince
    侯鳥 / Migratory Bird (2001)    
    7-Eleven 之戀 / Love at 7-11 (2002)    
    重案黐孖Gun / Heat Team (2004) ... 馬林 / Ken / Ken Ma / Ma Lam
    帶一片風景走 / Leaving Gracefully (2011)    
    風雲1927 / Winds and Clouds in 1927 (2017)