[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
謝寶聞
谢宝闻
Che Bo-Man
Pinyin: xiè bǎo wén
Samson Tse,  Tse Po-Man
 
影視作品 / Filmography (1993-1999)
 
  美術指導 / Art Director
    冇警時份 / A Day Without Policeman (1993)    
    地下賭王 / Gambling Baron (1994)    
    流氓律師 / Law on the Brink (1994)    
    電子格鬥戰士 / Techno Warriors (1997)    
    生死邊緣 / Edge of Death (1998)    
    即時行刑 / Goodbye Captain (1998)    
    數碼英雄 / Digital Warriors (1999)    
  服裝指導 / Costume Designer
    元洲街王后 / Candlelight's Woman (1995)