[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳國星  ♂
陈国星
Chen Guo-Xing
Pinyin: chén guó xīng
Chan Kwok-Sing

 
影視作品 / Filmography (1991-2012)
 
  製片 / Production Manager
    孔繁森 / Kong Fansen (1995)    
  導演 / Director
    情惑 / A Puzzlement of Love (1991)    
    離婚大戰 / The War of Divorce (1992)    
    愛情傻瓜 / The Lovelorn (1993)    
    編外丈夫 / Sub-Husband (1993)    
    孔繁森 / Kong Fansen (1995)    
    黑眼睛 / Colors of the Blind (1997)    
    第一書記 / Major Secretary (2010)    
    郭明義 / Guo Mingyi (2011)    
    冰雪11天 / The Next 11 Days (2012)    
  演員 / Actor (1991-2012)
    建黨偉業 / Beginning of the Great Revival (2011) ... / Cao Rulin's father
  編劇 / Writer
    情惑 / A Puzzlement of Love (1991)    
    離婚大戰 / The War of Divorce (1992)    
    第一書記 / Major Secretary (2010)