[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
林家樑
林家梁
Lam Ka-Leung
Pinyin: lín jiā liáng
 
影視作品 / Filmography (2000-2005)
 
  效果 / Foley
    無法無天 / A Game of No Rule (2000)    
    陰風耳 / Sound from the Dark (2000)    
    緣份有Take 2 / Love Correction (2000)    
    殺人渡假屋 / Resort Massacre (2000)    
    旺角街頭 / To Where He Belongs (2000)    
    黑血 / Black Blood (2000)    
    行規 / The Blood Rules (2000)    
    黑金之王 / Money Laundry (2000)    
    趕屍先生 / Vampire Controller (2001)    
    追擊8月15 / Hidden Heroes (2004)    
    喜馬拉亞星 / Himalaya Singh (2005)    
  效果領班 / Foley Master
    豐胸秘Cup / Beauty and the Breast (2002)    
    誘人犯罪 / To Seduce an Enemy (2003)    
  動作效果 / Foley Artist
    別戀 / Stolen Love (2001)    
    瘦身 / Slim Till Dead (2005)