[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王宗賢
王宗贤
Nathan Wong Chung-Yin
Pinyin: wáng zōng xián
Nathan Wang Tsung-Hsien,  Nathan Wang
 
影視作品 / Filmography (1995-2021)
 
  原創配樂 / Original Soundtrack
    戀愛通告 / Love in Disguise (2010)    
  原創音樂 / Original Music
    紅番區 / Rumble in the Bronx (1995)    
    警察故事4之簡單任務 / First Strike (1996)    
    特警新人類 / Gen-X Cops (1999)    
    影子愛人 / Repeat, I Love You (2012)    
    功夫瑜伽 / Kung Fu Yoga (2017)    
    急先鋒 / Vanguard (2020)    
    唐人街探案3 / Detective Chinatown 3 (2021)    
  音樂 / Music
    我是誰 / Who Am I? (1998)    
    雷霆戰警 / China Strike Force (2000)    
    神話 / The Myth (2005)    
    菲常完美 / Sophie's Revenge (2009)    
    形影不離 / Inseparable (2010)    
    我們約會吧 / Somebody to Love (2011)    
    黃金大劫案 / Guns and Roses (2012)    
    十二生肖 / CZ12 (2012)    
    無人區 / No Man's Land (2013)    
    繡春刀 / Brotherhood of Blades (2014)    
    小時代4:鳴鑽時代 / Tiny Times 4.0 (2015)    
    左耳 / The Left Ear (2015)    
    唐人街·探案 / Detective Chinatown (2015)    
    龍在哪裡? / Where's the Dragon? (2015)    
    何以笙簫默 / You Are My Sunshine (2015)    
    微微一笑很傾城 / Love 020 (2016)    
    小門神 / Little Door Gods (2016)    
    反轉人生 / Wished (2017)    
    瘋狂的外星人 / Crazy Alien (2019)