[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
劉德光
刘德光
Lau Tak-Kwong
Pinyin: liú guāng
 
影視作品 / Filmography (1984-1994)
 
  字幕 / Subtitles
    青蘋果 / Green Apple (1984)    
    好小子II / Kung Fu Kids II (1986)    
    哥們的糗事 / Gallery of Fools (1986)    
    北斗之拳 / Super Peitou Fist (1987)    
    烽火佳人 / Flag of Honor (1987)    
    殭屍少爺 / Magic Story (1987)    
    情與法 / Human Sentiment Law (1988)    
    闖將 / Clash of the Professionals (1988)    
    嘩鬼學校 / Classmate Party (1988)    
    野鶯突擊 / Escape of the Female Prisoner (1990)    
    九月初九之重見天日 / Shy Spirit (1991)    
    現代殺夫記 / Husband Killer (1994)