[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
陳開明
陈开明
Chan Hoi-Ming
拼音: chén kāi míng
Chen Kai-Ming
 
影視作品 / Filmography (1985-1995)
 
  副武術指導 / Assistant Martial Arts Director
    方世玉 / Fong Sai Yuk (1993)    
  動作導演 / Action Director
    仇中仇 / A Narrow Escape (1990)    
    泰山恩仇 / Tai Shan En Chou (1991)    
    血淚情仇 / Searing Passion (1991)    
    冒牌皇帝 / Fake Emperor (1995)    
  武術組 / Martial Art Group
    中華英雄 / Born to Defence (1988)    
  副動作導演 / Assistant Action Director
    畫皮之陰陽法王 / Painted Skin (1993)    
  演員 / Actor (1985-1995)
    少林俗家弟子 / Disciples of Shaolin Temple (1985)    
    八卦蓮花掌 / A Lost Skill (1987)    
    泰山恩仇 / Tai Shan En Chou (1991)    
    血淚情仇 / Searing Passion (1991)    
  編劇 / Writer
    血淚情仇 / Searing Passion (1991)    
    京城劫盜 / Bandits in the Capital (1992)