[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
郭箏
郭筝
Guo Cheng (1)
Pinyin: guō zhēng
Guo Cheng,  Ko Cheng,  Guo Zheng,  Kuo Cheng,  Gwok Chang,  Tao Te-San
 
影視作品 / Filmography (1980-2015)
 
  故事 / Story
    好個逃課天 / One Bright Day (1985)    
    哥們的糗事 / Gallery of Fools (1986)    
  原創故事 / Original Story
    十八 / Eighteen (1993)    
    國道封閉 / Wolves Cry Under the Moon (1997)    
  編劇 / Writer
    情劫 / Innocence (1980)    
    十八 / Eighteen (1993)    
    蠟筆小小生 / Trouble Maker (1995)    
    去年冬天 / Heartbreak Island (1995)    
    重慶愛情感覺 / The Feeling of Love (1996)    
    俠盜正傳 / Chivalrous Legend (1997)    
    狗蛋奇兵 / Naughty Boys & Soldiers (1997)    
    國道封閉 / Wolves Cry Under the Moon (1997)    
    挖洞人 / The Rule of the Game (2002)    
    一石二鳥 / One Stone and Two Birds (2005)    
    赤壁 / Red Cliff (2008)    
    赤壁:決戰天下 / Red Cliff: Part 2 (2009)    
    海峽 / The Straits (2013)    
    風中家族 / Where the Wind Settles (2015)