[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
嚴歌苓  ♀
严歌苓
Yan Geling
Pinyin: yán líng
Yan Ge-Ling,  Yim Goh-Ling


 
影視作品 / Filmography (1981-2017)
 
  故事 / Story
    少女小漁 / Siao Yu (1995)    
    天浴 / Xiu Xiu: The Sent-Down Girl (1998)    
    金陵十三釵 / The Flowers of War (2011)    
    回歸 / Coming Home (2014)    
  編劇 / Writer
    心弦 / Xin Xian (1981)    
    少女小漁 / Siao Yu (1995)    
    天浴 / Xiu Xiu: The Sent-Down Girl (1998)    
    梅蘭芳 / Forever Enthralled (2008)    
    金陵十三釵 / The Flowers of War (2011)    
    危險關係 / Dangerous Liaisons (2012)    
    回歸 / Coming Home (2014)    
    芳華 / Youth (2017)