[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
王彼得
Wang Bi-De
Pinyin: wáng
Wong Bei-Dak,  Wang Pi-Te


 
影視作品 / Filmography (1976-2016)
 
  演員 / Actor (1976-2016)
    保鑣 / China Armed Escort (1976)    
    天涯未歸人 / Gone Forever (1978)    
    醜人多作怪 / Stooges in Love (1981)    
    凶劫 / Devil Returns (1982)    
    色慾狂魔 / A Life Full of Evils (1983) ... 檢察官 / Prosecutor
    小豆的願望 / A Little Boy's Desire (1983)    
    我的兒子是天才 / My Son Is a Genius (1990)    
    祖孫情 / Grandpa's Love (1994)    
    激情法則 / Code of Passion (1999)    
    找到 / Zhao Dao (2016)