[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
陳綺明  ♀
陈绮明
Betty Chan Yee-Ming
拼音: chén míng

 
影視作品 / Filmography (1995-1999)
 
  演員 / Actor (1995-1999)
    95陀槍女警 / The Armed Policewoman (1995)    
    狂野三千響 / Wild (1996)    
    癲馬女郎之一夜情 / Hong Kong Show Girl (1996) ... Rainbow / Grace
    正牌香蕉俱樂部 / Banana Club (1996)    
    97家有囍事 / All's Well, End's Well '97 (1997) ... / Kung's pregnant girlfriend
    無敵鐵沙掌 / Fist of Mercy (1998)    
    四級殺人狂二男瘋 / Crazy (1999) ... / Petty
    豔舞陷阱 / Beware of the Striptease (1999) ... 王綺華 / Eva Wong