[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
張海燕  ♀
张海燕
Zhang Haiyan
拼音: zhāng hǎi yàn
Zhang Hai-Yan,  Cheung Hoi-Yin


 
影視作品 / Filmography (1983-2012)
 
  演員 / Actor (1983-2012)
    青春萬歲 / Forever Young (1983) ... / Wu Chang Fu
    提心吊膽 / A Little Witness (1992)    
    杏花三月天 / The Story of Xinghua (1994) ... 瑞風 / Rui Feng
    二嫫 / Ermo (1994) ... 秀兒媽 / Xiu's mother
    和你在一起 / Together (2002)    
    愛情維修站 / Love Clinic (2010)    
    你是哪裏人 / Where Are You From? (2011)    
    守護童年 / Close to Me (2011) ... / Fat woman
    老萬加油 / Cheer Up Mr. Wan (2012)    
    Hold住愛 / Holding Love (2012)    
    / Love (2012)    
    聽風者 / The Silent War (2012) ... / Mrs. Ma