[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
葉大鷹  ♂
叶大鹰
Ye Da-Ying
拼音: yīng
Yip Ying,  Ye Ying,  Xie Daying




 
影視作品 / Filmography (1995-2019)
 
  監製 / Producer
    紅纓桃 / Red Cherry (1995)    
  故事 / Story
    天安門 / Tian An Men (2009)    
  導演 / Director
    紅纓桃 / Red Cherry (1995)    
    紅色戀人 / A Time to Remember (1998)    
    天安門 / Tian An Men (2009)    
    大鱷之門 / Alligator Gate (2019)    
  演員 / Actor (1995-2019)
    我和爸爸 / My Father and I (2003) ... / Yu Da
    天安門 / Tian An Men (2009)    
    終極匹配 / The Perfect Match (2010) ... / Chairman Zhang
    巨額交易 / A Big Deal (2011) ... / Huang
    辛亥革命 / 1911 (2011) ... 伍廷芳 / Wu Tingfang
    減法人生 / The Light (2016)    
  剪接 / Editor
    紅纓桃 / Red Cherry (1995)    
  策劃 / Planning
    紅纓桃 / Red Cherry (1995)    
  編劇 / Writer
    紅纓桃 / Red Cherry (1995)