[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
何家驊
何家骅
Ho Ka-Wah
拼音: jiā huá
 
影視作品 / Filmography (1984-2000)
 
  副導演 / Assistant Director
    孔雀王子 / The Peacock King (1989)    
    福星臨門 / Lucky Guys (1989)    
    富貴兵團 / The Fortune Code (1990)    
    義膽雄心 / Gangland Odyssey (1990)    
    大靈通 / One Step Beyond (1992)    
    愛情色香味 / Love Recipe (1994)    
    火鴛鴦 / The Wild Couple (1996)    
    獸性誘惑之赤裸性遊戲 / Naked Party (2000)    
  助理剪接 / Assistant Editor
    開心鬼放暑假 / Happy Ghost II (1985)    
    愛神一號 / Cupid One (1985)    
    英雄正傳 / True Colours (1986)    
    凌晨晚餐 / Vampire's Breakfast (1987)    
    凶貓 / Evil Cat (1987)    
  第一副導演 / First Assistant Director
    女校風雲之邪教入侵 / Angel Hunter (1992)    
  剪接 / Editor
    囍氣逼人 / Happy Together (1997)    
  場記 / Script Supervisor
    監獄風雲 / Prison on Fire (1987)    
    福星臨門 / Lucky Guys (1989)    
    警察扒手兩家親 / Family Day (1990)    
  剪接助理 / Editor's Assistant
    靈氣逼人 / The Occupant (1984)    
    四眼仔 / Mummy Dearest (1985)