[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鍾炳煌
锺炳煌
Chung Bing-Wong
Pinyin: zhōng bǐng huáng
Chang Ping-Huang,  Chang Bing-Hwang
 
影視作品 / Filmography (1985-2001)
 
  製片 / Production Manager
    情色 / Pale Sun (1998)    
  副導演 / Assistant Director
    慈悲的滋味 / Taste of Mercy (1985)    
    報告班長 / Yes, Sir! (1987)    
    報告班長2 / Yes, Sir! 2 (1988)    
    笑林小子 / Shaolin Popey (1994)    
    祖孫情 / Grandpa's Love (1994)    
    赤裸天使 / Angel Heart (1995)    
    中國龍 / China Dragon (1995)    
    漫畫王 / The King of Comic (1996)    
    古惑仔2之猛龍過江 / Young and Dangerous 2 (1996)    
    四個不平凡的少年 / Forever Friends (1996)    
    超級天兵之機車班長 / G. Y. Sir (1997)    
    火燒島之橫行霸道 / Jail in Burning Island (1997)    
    天生絕配 / Kid Vs the Cop (1997)    
    頑皮故事 / Me and You and a Girl Named Ugly (1997)    
    女湯 / Woman Soup (1999)    
  導演 / Director
    報告總司令 / The Last Salute (2001)