[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
鍾漢良  ♂
锺汉良
Wallace Chung Hon-Leung
Pinyin: zhōng hàn liáng
Zhong Hanliang





 
影視作品 / Filmography (1996-2016)
 
  演員 / Actor (1996-2016)
    超級班長 / Hi Sir (1996)    
    飛一般愛情小說 / Love Is Not a Game, But a Joke (1997) ... Leslie / Leslie
    2002壞女孩 / Bad Girl Trilogy (1999) ... / Ah Liang
    今生有約 / Forever Young (2000)    
    斗爱 / Duel for Love (2009)    
    夜玫瑰 / Night Rose (2009) ... 柯智宏 / Ke Zhihong
    火線追凶之黑槍疑雲 / Gun Mystery (2009)    
    秘密花園 / Secret Garden (2012)    
    毒戰 / Drug War (2013) ... 郭偉軍(粵江禁毒隊員) / Guo Weijun
    愛神 / Fall in Love (2013)    
    閨密 / Girls (2014) ... / Lin Jie
    後會無期 / The Continent (2014)    
    我的早更女友 / Meet Miss Anxiety (2014)    
    華麗上班族 / Office (2015)    
    捉妖記 / Monster Hunt (2015) ... / Ge Qianhu
    三人行 / Three (2016) ... 張禮信 / Shun
    賞金獵人 / Bounty Hunters (2016)    
    羅曼蒂克消亡史 / The Wasted Times (2016)    
    逆轉之日 / Tik Tok (2016)    
    杜琪峰的銀河創作:《三人行》製作紀錄 / The Weaving of a Dream: Johnnie To's Vision & Craft (2016) ... / [Himself]