[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
高鳳俊
高凤俊
Gao Feng-Jun
Pinyin: gāo fèng jùn
Gao Feng-Jun,  Goo Feng-Jun,  Gao Fengjun,  Go Fung-Jun
 
影視作品 / Filmography (1997-2007)
 
  監製 / Producer
    天脈傳奇 / The Touch (2002)    
    無間道III / Infernal Affairs III (2003)    
    飛鷹 / Silver Hawk (2004)    
    大城小事 / Leaving Me, Loving You (2004)    
    妃子笑 / The China's Next Top Princess (2005)    
    關於愛 / About Love (2005)    
    兩個人的芭蕾 / Duet (2005)    
    野蠻秘笈 / My Kung Fu Sweetheart (2006)    
    臥虎 / Wo Hu (2006)    
    別拿自己不當乾部 / A Big Potato (2007)    
  策劃 / Planning
    龍城正月 / Dragon Town Story (1997)    
  出品人 / Presenter
    黑眼睛 / Colors of the Blind (1997)    
    秋月 / Qiu Yue (1998)    
    女帥男兵 / Team Spirit (2000)