[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
徐國強  ♂
徐国强
Patrick Tsui Kwok-Keung
Pinyin: guó qiáng

 
影視作品 / Filmography (1984-2018)
 
  助理服裝指導 / Assistant Costume Designer
    妖獸都市 / The Wicked City (1992)    
  美術顧問 / Art Consultant
    啥酒神 / Wine War (2018)    
  美術指導 / Art Director
    花街神女 / The Transmigration Romance (1991)    
    追兇20年 / Nude Fear (1998)    
    暗花 / The Longest Nite (1998)    
    飆車之車神傳說 / Roaring Wheels (2000)    
    瘦身男女 / Love on a Diet (2001)    
    一代宗師 / The Grandmaster (2013)    
  服裝設計 / Costume Design
    天下無雙 / Chinese Odyssey 2002 (2002)    
  助理美術指導 / Assistant Art Director
    子彈出租 / Bullet for Hire (1991)    
    香港奇案之吸血貴利王 / The Underground Banker (1994)    
    歡樂時光 / Happy Hour (1995)    
    新上海灘 / Shanghai Grand (1996)    
  演員 / Actor (1984-2018)
    伊人再見 / Silent Romance (1984) ... / Maltesa's nephew
    君子好逑 / The Other Side of Gentleman (1984)    
    飛虎奇兵 / City Hero (1985)    
    歌舞昇平 / Musical Singer (1985) ... / Ah Keung
    堂口故事 / Tong - A Chinatown Story (1986) ... / Kid
    搶錢夫妻 / Always on My Mind (1993)    
    姊妹情深 / He & She (1994)    
    金枝玉葉 / He's a Woman, She's a Man (1994) ... Paul / Paul
    歡樂時光 / Happy Hour (1995) ... 偷車賊乙 / Car thief
  服裝指導 / Costume Designer
    童黨之街頭霸王 / Gangs '92 (1992)    
    愛與誠 / A War Named Desire (2000)    
    五個嚇鬼的少年 / The Mummy, Aged 19 (2002)    
    跳出去 / Jump (2009)    
    人間喜劇 / La Comédie Humaine (2010)    
  美術助理 / Art Assistant
    重慶森林 / Chungking Express (1994)    
    鍾無艷 / Wu Yen (2001)