[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
葉佩雯  ♀
叶佩雯
Grace Yip Pui-Man
Pinyin: pèi wén
Grace Ip




 
影視作品 / Filmography (1999-2016)
 
  演員 / Actor (1999-2016)
    少女黨 / Street Angels (1999)    
    特警新人類 / Gen-X Cops (1999) ... 千年虫 / Y2K
    夜叉 / The Masked Prosecutor (1999) ... 小茹 / Wan Siu Yu
    中華英雄 / A Man Called Hero (1999) ... 思傲 / Kate
    愛情敏感地帶 / Love Paradox (2000) ... / Yip Sau Wan
    黑社會.com / MAFIA.COM (2000) ... / Lily
    頭號人物 / Headlines (2001) ... / Yuen Chi-Wai
    麻煩三角錯 / The Troublesome Romance (2002) ... 關詠欣-阿 Wi / Ah Wi
    星夢情真 / Twinkle Stars (2003)    
    情陷掌門人 / My Romeo (2004) ... / Grace
    毋、亡我 / Forget Me Not (2010) ... 林依/ 林嘉敏 / Lam Yee (Lam Ka Man)
    全力扣殺 / Full Strike (2015) ... / Kau-sau's rival
    我老婆係明星 / My Wife Is a Superstar (2016) ... 電影副導演 / Film deputy director
    此情此刻 / The Moment (2016) ... / Monica Law
  主唱 / Singer
    愛情敏感地帶 / Love Paradox (2000)