[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
連聯
连联
Lin Luen
Pinyin: lián lián


 
影視作品 / Filmography (1996-2001)
 
  動作導演 / Action Director
    97重案實錄 / Big Job (1998)    
    小心警察 / Watch Out (1999)    
    隔世追魂 / Ghost Revenge (1999)    
    藍色情迷 / Love in Blue (1999)    
    警察大賊 / Budd Head (1999)    
    奪命驚呼 / Scream (1999)    
    新警察故事之人間有情 / Heart of Gold (2000)    
  動作指導 / Action Choreographer
    致命誘惑 / Temptation (1999)    
    小心女人 / Bewitched (1999)    
  演員 / Actor (1996-2001)
    摩登童子功 / 3 Kung Fu Kids (1996)    
    小心警察 / Watch Out (1999)    
    致命誘惑 / Temptation (1999) ... 邵家平 / Kapin Siu
    隔世追魂 / Ghost Revenge (1999)    
    藍色情迷 / Love in Blue (1999)    
    小心女人 / Bewitched (1999) ... 阿文 / Man
    正義使者之盜影謎情 / Legend of the Wind (1999)    
    猛龍特警之天羅地網 / Dragnet (2000)    
    新警察故事之人間有情 / Heart of Gold (2000)    
    聊齋花弄月之追魂物語 / Home for Erotic Ghosts II (2000)    
  武術指導 / Martial Arts Director
    摩登童子功 / 3 Kung Fu Kids (1996)    
    正義使者之盜影謎情 / Legend of the Wind (1999)    
    猛龍特警之天羅地網 / Dragnet (2000)    
    鄭成功 / Sino-Dutch War 1661 (2001)