[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
丁海德
Ting Hoi-Tak
Pinyin: dīng hǎi
 
影視作品 / Filmography (1982-2012)
 
  燈光指導 / Gaffer
    過河小卒 / Let's Go (1990)    
  燈光助理 / Best Boy
    蠻牛的兒子 / Man Niu De Er Zi (1984)    
    殺夫 / The Woman of Wrath (1986)    
    記得當時年紀小 / Kei Tak Tang Chi Nin Kei Siu (1988)    
  燈光 / Lighting
    畢業班 / The Graduation (1982)    
    相見歡 / Happy Together (1985)    
    情與法 / Human Sentiment Law (1988)    
    記得當時年紀小 / Kei Tak Tang Chi Nin Kei Siu (1988)    
    風雨操場 / Lessons of the Playground (1989)    
    驅魔道長 / Exorcist Master (1993)    
    鍾馗嫁妹 / The Chinese Ghostbuster (1994)    
    爆裂神探 / Cop (1999)    
    黑暗之光 / Darkness & Light (1999)    
    熊熊愛上你 / Bear It (2012)