[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
李國輝  ♂
李国辉
Dick Lee Kwok-Fai
拼音: guó huī
 
影視作品 / Filmography (1992-2013)
 
  監製 / Producer
    絕望邊緣 / Desperation Verge (2001)    
  副導演 / Assistant Director
    綁架黃七輝 / Kidnap of Wong Chak Fai (1993)    
    地下裁� / Underground Judgement (1994)    
    情歸何處 / Home Together (1994)    
    青春火花 / Victory (1994)    
    朋友妻 / A Friend's Wife (1995)    
  導演 / Director
    狗仔大佬 / Take 2 in Life (2001)    
    絕望邊緣 / Desperation Verge (2001)    
    釋迦牟尼佛傳 / Biography of Buddha (2013)    
  執行導演 / Executive Director
    女男爵 / Baroness (2000)    
  場記 / Script Supervisor
    一屋哨牙鬼 / Vampire Family (1993)    
    黃飛鴻之五龍城殲霸 / Once Upon a Time in China V (1994)    
  演員 / Actor (1992-2013)
    大時代 / The Greed of Man (1992)    
  編劇 / Writer
    警花肉搏強姦黨 / Beyond the Copline (1993)