[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
劉暉
刘晖
Lau Fai
拼音: liú huī
Lan Fai
 
影視作品 / Filmography (1987-2003)
 
  劇務 / Unit Manager
    富貴再三逼人 / It's a Mad, Mad, Mad World III (1989)    
    相見好 / Happy Together (1989)    
    發達先生 / Mr. Fortune (1989)    
    精裝追女仔之3狼之一族 / The Romancing Star III (1989)    
    三人新世界 / Heart Into Hearts (1990)    
    BB 30 / BB 30 (1990)    
    洗黑錢 / Tiger Cage II (1990)    
    富貴吉祥 / The Perfect Match (1991)    
  交通 / Transportation
    望夫成龍 / Love Is Love (1990)    
    老表,你好嘢! / His Fatal Ways (1991)    
    富貴吉祥 / The Perfect Match (1991)    
    三人做世界 / Heart Against Hearts (1992)    
    大冒險家 / The Adventurers (1995)    
    安娜與武林 / Anna in Kungfu-Land (2003)    
  演員 / Actor (1987-2003)
    不是冤家不聚頭 / The Wrong Couples (1987)    
    冷面狙擊手 / Tiger Cage III (1991)    
    浪子殺手霸王花 / Killer Flower (1992)    
    紙盒藏屍之公審 / The Final Judgement (1993)