[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
伍佰  ♂
Wu Bai
Pinyin: bǎi
Wu Jun-Lin,  Ng Jun-Lam,  Wu Chun-Lin,  Ng Bak



 
影視作品 / Filmography (1988-2017)
 
  主題曲作曲 / Theme Song Composer
    黑金 / The Island of Greed (1997)    
  塡詞 / Lyrics
    黑金 / The Island of Greed (1997)    
  音樂 / Music
    少年 ,安啦! / Dust of Angels (1992)    
    只要為你活一天 / Treasure Island (1993)    
    美麗新世界 / A Beautiful New World (1999)    
    順流逆流 / Time and Tide (2000)    
    張震講故事之合租屋 / Chang Chen Ghost Stories (2016)    
  演員 / Actor (1988-2017)
    大頭仔 / Gangland Odyssey (1988)    
    征婚啟事 / The Personals (1998) ... 一名熱愛音樂的吉它店員 / Rock musician candidate
    美麗新世界 / A Beautiful New World (1999) ... 阿亮 / Liang
    順流逆流 / Time and Tide (2000) ... / Jack Chow/Juan
    新警察故事 / New Police Story (2004) ... 小峰父 / Frank Cheng's father
    Mrs K / Mrs K (2017) ... / Mr K
    奇門遁甲 / The Thousand Faces of Dunjia (2017)    
 
 
Biography
 
  Taiwanese rock star.