[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
黃家倫  ♂
黄家伦
Walter Wong Ka-Lun
Pinyin: huáng jiā lún
B. Wong Ka-Lun,  Huang Jia-Lun,  Water Wong Ka-Luen
 
影視作品 / Filmography (1999-2019)
 
  美術總監 / Production Designer
    浮城 / Floating City (2012)    
    深夜食堂 / Midnight Diner (2019)    
  美術指導 / Art Director
    九龍皇后 / Queen of Kowloon (2000)    
    幽靈情書 / Shadow (2001)    
    好心相愛 / Summer I Love You (2002)    
    停不了的愛 / Loving Him (2002)    
    豬扒大聯盟 / The Irresistible Piggies (2002)    
    豐胸秘Cup / Beauty and the Breast (2002)    
    小白龍情海翻波 / The White Dragon (2004)    
    浮城 / Floating City (2012)    
    影子愛人 / Repeat, I Love You (2012)    
    菜鳥 / Rookie (2014)    
    星語心願之再愛 / Fly to the Venus (2015)    
    新娘大作戰 / Bride Wars (2015)    
    怦然星動 / Fall in Love Like a Star (2015)    
    封神傳奇 / League of Gods (2016)    
    日光之下 / Wisdom Tooth (2019)    
  執行美術指導 / Associate Art Director
    全城戒備 / City Under Siege (2010)    
  演員 / Actor (1999-2019)
    陽光警察 / Sunshine Cops (1999) ... 學生 / Student
    監獄風雲之少年犯 / The Young Ones (1999)    
    幽靈情書 / Shadow (2001) ... 的士司機 / Taxi driver
    停不了的愛 / Loving Him (2002) ... / Hospital doctor
    星夢情真 / Twinkle Stars (2003)    
    給他們一個機會 / Give Them a Chance (2003) ... 榴槤 / Durian
    一切由零開始 / Zero (2003)    
  美術 / Art
    藍宇 / Lan Yu (2001)