[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳冠希  ♂
陈冠希
Edison Chen Koon-Hei
Pinyin: chén guān
Edison Chan,  Four Inches





 
影視作品 / Filmography (2000-2021)
 
  演員 / Actor (2000-2021)
    特警新人類2 / Gen-Y Cops (2000) ... Edison / Edison Chan
    煙飛煙滅 / From Ashes to Ashes (2000)    
    愛君如夢 / Dance of a Dream (2001) ... Jimmy張 / Jimmy Cheung
    玉女添丁 / Dummy Mommy, Without a Baby (2001) ... 胡啟明 / Wu Ming
    願望樹 / Final Romance (2001) ... / Lam Ying Dik
    想飛 / Princess D (2002) ... Kid / Kid
    9個女仔1隻鬼 / Nine Girls and a Ghost (2002) ... 陳建偉(Marco) / Marco Chan Kiu Wai
    無間道 / Infernal Affairs (2002) ... 劉健明 (少年) / Young Lau Kin-Ming
    無間道II / Infernal Affairs II (2003) ... 劉健明 / Lau Kin-Ming
    飛龍再生 / The Medallion (2003) ... 服務生 / Waiter
    絕種鐵金剛 / The Spy Dad (2003) ... Ronald / Ronald
    1:99 電影行動 / 1:99 Shorts (2003) ... / 11)
    無間道III / Infernal Affairs III (2003) ... 少年劉建明 / Young Lau Kin-Ming
    千機變 / The Twins Effect (2003) ... Kazaf / Kazaf
    江湖 / Jiang Hu (2004) ... 鐵臂 / Turbo
    2004新紮師兄 / Moving Targets (2004) ... 倪峰 / Fung Ngai (Fit)
    A-1頭條 / A-1 (2004) ... 基仔 / Kevin
    性感都市 / Sex and the Beauties (2004) ... / Stone
    千機變II花都大戰 / The Twins Effect II (2004) ... 桃桃 / Peachy
    時差七小時 / Life, Translated (2005) ... / DJ
    頭文字D / Initial D (2005) ... 高橋涼介 / Ryosuke Takahashi
    狗咬狗 / Dog Bite Dog (2006) ... 細鵬 / Cambodian hitman
    破事兒 / Trivial Matters (2007) ... 的士高男 / Disco boy
    神鎗手 / The Sniper (2009) ... 陳新偉 / OJ
    金雞SSS / Golden Chickensss (2014)    
    澳門街 / Streets of Macao (2014) ... / 3)
    / A Espera (2015)    
    打開我天空 / Good Take, Too! (2016) ... / 2)
    風中有朵雨做的雲 / The Shadow Play (2018)    
    頭文字D II / Initial D 2 (2021)