[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
馮家俊  ♂
冯家俊
Roger Fung Ka-Chun
Pinyin: féng jiā jùn



 
影視作品 / Filmography (2000-2004)
 
  演員 / Actor (2000-2004)
    愛情敏感地帶 / Love Paradox (2000) ... / Chai Yan Fai/Fong's boyfriend
    聊齋新誌 / The Dark Tales (2001)    
    飛虎雄師 / The New Option (2002) ... / SDU trainee
    飛虎雄師之中環茶室兇殺案 / The New Option - Run and Shoot (2002) ... 飛虎隊員 / SDU
    多重彩 / Mark Six Comedy (2003) ... / Kim Shui
    愛火花 / Dream & Desire (2003) ... / Boyston
    飛虎雄師之再戰江湖 / The New Option - The Syndicate (2003) ... 飛虎隊員 / SDU
    飛虎雄師之槍王行動 / The New Option - The Campaign (2003) ... 飛虎隊員 / SDU
    飛虎雄師之點指兵兵 / The New Option - Confrontation (2003) ... 飛虎隊員 / SDU
    飛虎雄師之救世者 / The New Option - Saviour (2003) ... 飛虎隊員 / SDU
    飛虎雄師之復仇 / The New Option - The Revenge (2003) ... 飛虎隊員 / SDU
    飛虎雄師之劫金風暴 / The New Option - Gold Rush (2003) ... 飛虎隊員 / SDU
    飛虎雄師之邊緣人 / The New Option - Puppet Hon (2003) ... 飛虎隊員 / SDU Officer
    飛虎雄師之英雄本色 / The New Option - The Final Showdown (2003) ... 飛虎隊員 / SDU
    浪漫春情 / Forever Yours (2004) ... / Roger