[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳慧芝  ♀
陈慧芝
Virginia Chan Wai-Chi
Pinyin: chén huì zhī
Virginia Chan Wai-Chee
 
影視作品 / Filmography (1984-2005)
 
  製片 / Production Manager
    轟天綁架大富豪 / Big Spender (1999)    
    廢柴同盟 / The Losers' Club (2001)    
    想飛 / Princess D (2002)    
    江湖 / Jiang Hu (2004)    
    阿嫂 / Ah Sou (2005)    
    美麗酒吧 / Bar Paradise (2005)    
  助理製片 / Assistant Production Manager
    城市獵人 / City Hunter (1993)    
    黃飛鴻之三獅王爭霸 / Once Upon a Time in China III (1993)    
    霸海紅英 / The Avenging Quartet (1993)    
  演員 / Actor (1984-2005)
    三文治 / Double Decker (1984)    
  執行製片 / Associate Production Manager
    黃金島歷險記 / Adventurous Treasure Island (1996)    
    殺手之王 / Hitman (1998)    
    半支煙 / Metade Fumaca (1999)    
    龍在邊緣 / Century of the Dragon (1999)    
    十二夜 / Twelve Nights (2000)    
    拳神 / The Avenging Fist (2001)    
    無間道III / Infernal Affairs III (2003)    
    絕種鐵金剛 / The Spy Dad (2003)    
    救命 / Koma (2004)