[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
褚鎮東  ♂
褚镇东
Anthony Chue Chan-Tung
拼音: chǔ zhèn dōng
Chu Chun-Tung
 
影視作品 / Filmography (1996-2021)
 
  主題曲作曲 / Theme Song Composer
    三岔口 / Divergence (2005)    
    全城戒備 / City Under Siege (2010)    
  音樂編排 / Music Arrangement
    色情男女 / Viva Erotica (1996)    
  原創音樂 / Original Music
    絕世好Bra / La Brassiere (2001)    
    驚天大逃亡 / Stowaway (2001)    
    野獸之瞳 / Born Wild (2001)    
    絕世好B / Mighty Baby (2002)    
    這個阿爸真爆炸 / Papa Loves You (2004)    
    三岔口 / Divergence (2005)    
    男兒本色 / Invisible Target (2007)    
    月滿軒尼詩 / Crossing Hennessy (2010)    
    全城戒備 / City Under Siege (2010)    
    上上下下 / All About Love (2010)    
    Z風暴 / Z Storm (2014)    
    S風暴 / S Storm (2016)    
    L風暴 / L Storm (2018)    
    P風暴 / P Storm (2019)    
    廉政風雲 / Integrity (2019)    
    沉默的證人 / Bodies at Rest (2019)    
    G風暴 / G Storm (2021)    
  音樂設計 / Music Designer
    鎗王 / Double Tap (2000)    
  音樂 / Music
    生化壽屍 / Bio Zombie (1998)    
    無限復活 / Second Time Around (2002)    
    金雞 / Golden Chicken (2002)    
    大丈夫 / Men Suddenly in Black (2003)    
    戀上你的床 / Good Times, Bed Times (2003)    
    親密 / Claustrophobia (2009)    
    新少林寺 / Shaolin (2011)    
  編曲 / Arranger
    野獸之瞳 / Born Wild (2001)    
    愛上我吧 / Gimme Gimme (2001)    
    鍾無艷 / Wu Yen (2001)    
    異度空間 / Inner Senses (2002)    
    忘不了 / Lost in Time (2003)    
    低一點的天空 / Happy Go Lucky (2003)    
    三岔口 / Divergence (2005)    
    全城戒備 / City Under Siege (2010)    
    大樂師.為愛配樂 / Concerto of the Bully (2018)