[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
葛天  ♂
Ke Tian
拼音: tiān
Ke Tien,  Ge Tian,  Kot Tin,  Got Tin





 
影視作品 / Filmography (1968-1982)
 
  演員 / Actor (1968-1982)
    天王劍 / King's Sword (1968)    
    金刀怪客 / Golden Sword Killer (1968)    
    血戰八大盜 / Eight Robbers (1968)    
    龍吟虎嘯 / The Challenge (1969)    
    聽音劍 / Sharp Hearing Swordsman (1969)    
    我愛莎莎 / The Apartment (1970)    
    雪路血路 / Mission to Die (1970)    
    火鳥第一號 / Violet Clove and Firebird (1970)    
    大劍士 / The Great Plot (1970)    
    鬼皮 / The Devil's Skin (1970) ... / Vampire victim
    殺戒 / Forbidden Killing (1970)    
    恭喜發財 / Lucky Strike (1970)    
    神龍奇俠 / The Fabulous Protectress (1970) ... / Fung Chi-Tien
    大賊王 / The Great Highwayman (1970)    
    孫悟空再鬧香港 / Monkey Comes Again (1971)    
    霸行三千里 / Captive (1971)    
    藍色的夢 / Blues in the Dream (1971)    
    雲姑 / Her Vengeance (1971)    
    伏虎榜 / To Skin a Tiger (1972) ... 笑狼 / Laughing Wolf
    蛇王與閻王 / A Resort Called Hell (1972)    
    頭號鐵人 / The Iron Hero (1973)    
    千里眼順風耳 / Clairvoyant Ears (1973)    
    以毒攻毒 / Secret Mission (1974)    
    大陰謀 / The Great Conspiracy (1974)    
    英烈千秋 / Everlasting Glory (1974)    
    八百壯士 / Eight Hundred Heroes (1976)    
    大忠烈 / The Last Battle of Yang Chao (1976)    
    陰陽有情天 / Love in the Twilight Zone (1976)    
    黑龍會 / Spy Ring Kokuryukai (1976) ... / Eunuch Li
    火鳳凰 / The Red Phoenix (1978)    
    愛情火辣辣 / Love Pursuit (1978)    
    江湖半醉俠 / Wandering Knight (1979)    
    悲之秋 / A Sorrowful Wedding (1979)    
    南海島血書 / The Tragedy Came from Vietnam (1979)    
    斷指老么 / The Fellow with Left Thumb Cut Off (1979)    
    皇天后土 / The Coldest Winter in Peking (1980)    
    血濺冷鷹堡 / Mission Over the Eagle Castle (1980)    
    雍正與年羹堯 / The Rebellious Reign (1980) ... / Majesty
    / The Pioneers (1980)    
    玉釵盟 / The Jade Hairpin Alliance (1980) ... / Shang-kuan Sung
    就是溜溜的她 / Cute Girl (1980) ... 紡織企業經理 / Textile manager
    單挑 / Challenge (1981)    
    上行列車 / Up Train (1981)    
    溫拿五虎 / Lucky by Chance (1981)    
    辛亥雙十 / The Battle for the Republic of China (1981)    
    二等兵 / Private First Class (1981)    
    上海社會檔案 / On the Society File of Shanghai (1981) ... 首長 / Chief
    翹家的女孩 / Qiao Jia De Nu Hai (1982)    
    觀世音與海龍王 / The Fairy and the Devil (1982)