[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
席裕龍
席裕龙
Chik Yue-Lung
Pinyin: lóng
Chi Yu-Lung,  Jia Yue-Loong,  Hsi Yu-Lung
 
影視作品 / Filmography (1984-1996)
 
  特效 / Special Effects
    至尊無敵之戰神 / The Twelve Fairies (1990)    
    麻衣傳奇 / Ghost Legend (1990)    
    殺入地獄 / Visa to Hell (1991)    
    靈狐 / Fox Legend (1991)    
    沒大沒小 / Kongfu Kids (1992)    
    五湖四海 / Requital (1992)    
    新報仇 / Revanchist (1994)    
  對白 / Dialogue
    聊齋驚艷 / Affrighted Romance (1991)    
  音樂 / Music
    野豹 / Wild Panther (1984)    
    至尊神偷 / To Catch a Thief (1984)    
    殭屍小子 / Hello Dracula (1986)    
    靈幻童子 / Kung-Fu Wonder Child (1986)    
    勇闖江湖 / A Heroic Fight (1986)    
    捉鬼雜牌軍 / The Child of Peach (1987)    
    情與法 / Human Sentiment Law (1988)    
    靈幻七小寶 / Aloha Little Vampire Story (1988)    
    重犯出擊 / Gunman Impact (1988)    
    處女嬌娃性意濃 / Chu Nu Jiao Wa Xing Yi Nong (1988)    
    三頭魔王 / Three-Head Monster (1988)    
    驚天大盜 / Lee See Fung (1988)    
    桃太郎大顯神威 / Magic of Spell (1988)    
    七匹狼2 / Seven Wolves 2 (1989)    
    女學生與流氓鬼 / Kung Fu Student (1989)    
    獵鷹 / The Falcon (1989)    
    天龍地虎 / Tian Long Dih Huu (1989)    
    霹靂警花 / Emergency Police Lady (1989)    
    戰龍計劃 / I Revenge for My Son (1989)    
    第二死罪 / The Other Kind of Death Penalty (1989)    
    英雄無膽 / Ying Xiong Wu Dan (1989)    
    至尊無敵之戰神 / The Twelve Fairies (1990)    
    花心撞到鬼 / Hua Shin Juanq Daw Goei (1990)    
    靚女出征 / Braveful Police (1990)    
    鬼屋小精靈 / Haunted House Elf (1990)    
    美國博仔 / Yellow Rain (1991)    
    新七龍珠 / New Seven Dragon Ball (1991)    
    沒大沒小 / Kongfu Kids (1992)    
    潘金蓮之花弄月 / Pan Jinlian: Flower Play with Moon (1992)    
    色降II之血玫瑰 / The Beauty's Evil Roses (1992)    
    風塵十三姨 / Bloody Revenge (1993)    
    人肉臘腸 / The Unpublicizable File (1993)    
    楚留香後傳之西門無恨 / Clans of Interigue (1993)    
    危情羔羊 / Thrilling Story (1993)    
    千人斬 / The Beheaded 1000 (1993)    
    香蕉精奇案 / The Case of the Spirit of Banana (1993)    
    生死一線 / A Killing Order (1994)    
    賭城快活女 / Madam Q (1994)    
    東方武神 / Eastern Kung Fu God (1995)    
    新金瓶梅第一卷 / New Jin Pin Mei I (1996)    
    新金瓶梅第二卷 / New Jin Pin Mei II (1996)    
    新金瓶梅第三卷 / New Jin Pin Mei III (1996)    
    新金瓶梅第四卷 / New Jin Pin Mei IV (1996)    
    新金瓶梅第五卷 / New Jin Pin Mei V (1996)    
    人皮高跟鞋 / Horrible High Heels (1996)    
    金瓶梅 / Jin Pin Mei (1996)    
    鳳舞九天 / Clan of Amazons (1996)    
  效果 / Foley
    笑太極 / Drunken Tai Chi (1984)    
    情人,看刀 / Last Hero in China (1984)    
    殭屍怕怕 / The Close Encounter of the Vampire (1986)    
    癡線特警出更 / Naughty Cadets on Patrol (1987)    
    先生騙鬼 / Xian Sheng Pian Gui (1987)    
    跨越時空的小子 / Kung Fu Kids IV (1987)    
    三頭魔王 / Three-Head Monster (1988)    
    丑探七個半 / Chou Tan Qi Ge Ban (1988)    
    報告典獄長 / It's a Mad Mad Prison (1988)    
    獵鷹 / The Falcon (1989)    
    魔界怪譚 / Strange Tales of Ghosts (1989)    
    戰龍計劃 / I Revenge for My Son (1989)    
    企業流氓 / The Hooligan Story (1989)    
    1989放暑假 / Summer Holiday 1989 (1989)    
    成功嶺2全面出擊 / Cheng Gong Ling 2: Quan Mian Chu Ji (1990)    
    異域 / A Home Too Far (1990)    
    鬼出嫁 / Ghost Married (1990)    
    遊俠兒 / You Xia Er (1990)    
    大頭兵上戰場雜牌軍 / The War Dogs (1991)    
    反斗馬騮 / Come Fly the Dragon (1991)    
    至尊殺手 / The Dignified Killers (1991)    
    九月初九之重見天日 / Shy Spirit (1991)    
    鬼娘子 / Witch Edited (1992)    
    龍父虎子 / King Swindler (1993)    
    情不自禁之想入非非 / Power of Love (1993)    
 
 
Biography
 
  Composer and Special Sound Effects.