[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
莊水福
庄水福
Chong Shui-Fook
Pinyin: zhuāng shuǐ
 
影視作品 / Filmography (1978-1993)
 
  監製 / Producer
    人偷人 / People Who Steal (1982)    
    青蘋果 / Green Apple (1984)    
    紋身魔女 / Love No Exit (1988)    
    初夜佳人 / Chu Ye Jia Ren (1989)    
    紅粉殺手 / Pink Panther (1993)    
  總監製 / Senior Producer
    風流家族 / The Pearl of Oriental (1992)    
  顧問 / Consultant
    豔婦轉世 / The Ghost Bride Takes Revenge (1988)    
  策劃 / Planning
    鳳指神腿天佛掌 / Right Overcomes Might (1978)    
    慾之戀 / Touching Breast Alley (1987)    
    大劈棺 / Da Pi Guan (1989)    
    黑道火狐狸 / Firefox's Killer (1990)    
    浪子殺手霸王花 / Killer Flower (1992)    
  出品人 / Presenter
    東京來的小寡婦 / The Widow from Tokyo (1984)    
    女霸王 / Lady King (1988)    
    鬼屋小精靈 / Haunted House Elf (1990)