[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
陳霽平  ♀
陈霁平
Maria Chan Chai-Ping
Pinyin: chén píng
Maria Chen



 
影視作品 / Filmography (2001-2009)
 
  演員 / Actor (2001-2009)
    絕世好Bra / La Brassiere (2001) ... Jolene / Jolene
    野獸之瞳 / Born Wild (2001) ... 沖女友 / Tide's girlfriend
    幽靈人間II鬼味人間 / Visible Secret II (2002) ... Clara / Clara
    嫁個有錢人 / Marry a Rich Man (2002) ... 李露媚 / Sonreysia
    親密殺機 / Double Crossing (2003)    
    魔宅之鐵鎚凶靈 / Home of Devil: Evil Sledge (2003) ... 林Catherine / Catherine Lam
    多重彩 / Mark Six Comedy (2003) ... / Momoco
    鐵翼驚情 / Unbearable Heights (2004)    
    單身部落 / Single Blog (2007) ... 健新娘 / Cherry Lai
    紅夜 / Red Nights (2009) ... / Flora
    窈窕紳士 / My Fair Gentleman (2009)