[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
關毅  ♀
关毅
Guan Yi
拼音: guān
Kwan Ngai,  Kwan Nagi,  Kwan Yi





 
影視作品 / Filmography (1969-1993)
 
  演員 / Actor (1969-1993)
    十三妹 / The Young Avengeress (1969) ... / Chin Feng's mother
    絕代鏢王 / Superior Darter (1969)    
    豬八戒招親 / Pigsy's Marriage (1969)    
    家在台北 / Home Sweet Home (1970)    
    黑白道 / The Brave and the Evil (1971) ... / Villager [Extra]
    痴痴的愛 / X-Mania (1972)    
    擂台 / The Big Fight (1972)    
    縱橫天下 / The Invincible (1972) ... 李慕白的母親 / Li's mother
    鬼新娘 / The Bride from Hell (1972) ... / Mrs Jin
    野虎 / Wild Tiger (1973)    
    兩隻老虎 / The Two Tigers (1973)    
    大車伕 / Rikisha Kuri (1973)    
    廣東好漢 / Hero of Kwangtong (1974)    
    東邊日出西邊雨 / Come Rain or Come Shine (1974) ... / Neigbour's wife
    女權步步高 / The Rising Feminism (1974)    
    濟公活佛 / The Living Buddha Chikung (1975)    
    一代忠良 / The Shaolin Kids (1975) ... / Grandma Chun
    我是一沙鷗 / Come Fly with Me (1976)    
    烈日狂風野火 / Scorching Sun, Fierce Winds, Wild Fire (1977)    
    愛的賊船 / A Pirate of Love (1977)    
    斷指老么 / The Fellow with Left Thumb Cut Off (1979)    
    黃埔軍魂 / A Teacher of Great Soldiers (1979)    
    花飛花舞春滿城 / The Way to Happiness (1980)    
    手指抝出 / Kung Fu Executioner (1981) ... 李進南妻 / Li Kuen Kong's mother
    奇門奇術 / Strange Skill (1982)    
    女子感化院 / Girls' Reformatory (1982)    
    龍頭老大 / Dirty Trick (1982)    
    黑白珠 / Black and White (1983)    
    怨女 / Rouge of the North (1988)    
    報告班長2 / Yes, Sir! 2 (1988)    
    異域 / A Home Too Far (1990) ... 杜老夫人 / Tu's mother
    在那遙遠的地方 / Far Far Place (1993)    
 
 
Biography
 
  Daughter: Li Hsin