[English] [Big5] [UTF-8]
Currently displaying UTF-8
許文全  ♂
许文全
Hsu Wen-Chuan
Pinyin: wén quán
Hui Man-Chuen





 
影視作品 / Filmography (1967-1983)
 
  劇務 / Unit Manager
    桑園 / The Sang Sisters (1976)    
    你不要走, 不要走… / Don't Go Away (1978)    
  演員 / Actor (1967-1983)
    塔裡的女人 / Lady in the Tower (1967) ... / Lo's friend
    刺蠻王 / She'd Hate Rather Love (1971) ... / Teahouse boss
    朱洪武 / Tsu Hong Wu (1971)    
    精忠報國 / The Decisive Battle (1972)    
    鐵燕 / Iron Swallow (1978)    
    痴情女子 / Kill for Love (1982)    
    冷豔嬌娃 / The Sexy Lady Driver (1982)    
    最長的一夜 / The Night Ever So Long (1983)