[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
邱永勇  ♂
Yau Wing-Yung
拼音: qiū yǒng yǒng
Qiu Yong-Yong
 
影視作品 / Filmography (2003-2007)
 
  攝影 / Cinematographer
    陰陽路十八之鬼上身 / Troublesome Night 18 (2003)    
    失憶 / Loss of Memory (2006)    
  攝影助理 / Focus Puller
    小偷捉賊記 / To Catch Thieves (2003)    
    不死廢人 / Good for Nothing (2004)    
    搏擊之霸 / The King of Wrestlers (2005)    
    拯救 / Save (2005)    
    少林殭屍天極 / Shaolin Vs Evil Dead: Ultimate Power (2006)    
    恐懼元素 / Fear Factors (2007)    
  燈光 / Lighting
    少年陳真 / Hero Youngster (2004)