[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
林月雲  ♀
林月云
Lin Yu-Yun
拼音: lín yuè yún
Lam Yuet-Wan,  Lam Yu-Wum,  Ling Yueh-Yung





 
影視作品 / Filmography (1972-1988)
 
  演員 / Actor (1972-1988)
    惡報 / The Death Duel (1972) ... / Shih Yen
    強中手 / Kung Fu Inferno (1973)    
    一寸法師 / The Dwarf Sorcerer (1974)    
    婚姻大事 / The Marriage (1974) ... / Tsu Kwang's wife
    大三元 / The Three Tales (1974)    
    碧雲天 / Posterity and Perplexity (1976)    
    雍正大破十八銅人 / The Return of the 18 Bronzemen (1976) ... 范玉蘭 / Fan Yu-Lan
    風鈴,風鈴 / Love Rings a Bell (1977)    
    / The Pioneers (1980)    
    亡命黑名單 / The Pistol Grabber (1981)    
    海水正藍 / When the Ocean Is Blue (1988)