[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
項坤  ♂
项坤
Xiang Kun
拼音: xiàng kūn
Wang Xiang-Kun





 
影視作品 / Filmography (1947-1983)
 
  製片 / Production Manager
    再生年華 / That Wonderful Age (1949)    
  演員 / Actor (1947-1983)
    黑夜到天明 / From Night Till Dawn (1947)    
    郎才女貌 / Darlings (1947)    
    白山黑水血濺紅 / Bloody Escape (1947) ... 陳恕 / Chen Shu
    情天劫 / Song of the Midnight (1948)    
    相思債 / The Debts of Love (1948)    
    珠光寶氣 / Zhu Guang Bao Qi (1948)    
    三人行 / Three Graduates (1948)    
    森林大血案 / Big Bloody Case in the Forest (1949)    
    再生年華 / That Wonderful Age (1949)    
    南征北戰 / Fighting North and South (1952) ... 敵張軍長 / Enemy Captain Zhang
    偷天換日 / Tou Tian Huan Ri (1960)    
    停戰以後 / After Armistice (1962)    
    大河奔流 / The Great River Flows On (1978)    
    生活的顫音 / The Thrill of Life (1979)    
    潛網 / The Invisible Web (1981)    
    海囚 / Captives (1981)    
    玉色蝴蝶 / Jade Butterfly (1981) ... 慕容秋 / Murong Qiu
    鐘聲 / Bell Rings (1981)    
    垂簾聽政 / Reign Behind a Curtain (1983)    
    火燒圓明園 / Burning of Imperial Palace (1983) ... / Official Xiao Shun