[English] [中文] [中英文]
語言顯示 : 中英文
方晴  ♀
Jessica Fong Ching
拼音: fāng qíng
Jessica Fong

 
影視作品 / Filmography (2003-2010)
 
  舞蹈指導 / Dance Choreographer
    絕世好賓 / Driving Miss Wealthy (2004)    
  演員 / Actor (2003-2010)
    千杯不醉 / Drink, Drank, Drunk (2005)    
    天行者 / Heavenly Mission (2006) ... 花店女職員 / Flower store staff
  編劇 / Writer
    忘不了 / Lost in Time (2003)    
    絕世好賓 / Driving Miss Wealthy (2004)    
    如果愛 / Perhaps Love (2005)    
    千杯不醉 / Drink, Drank, Drunk (2005)    
    神經俠侶 / Crazy n' the City (2005)    
    天行者 / Heavenly Mission (2006)    
    我要成名 / My Name Is Fame (2006)    
    一路有你 / The Road Less Traveled (2010)